Powstańcy - Polska Gildia
Moim zdaniem Pal Retri i Mag we frost
Mag cały czas rzuca slowy jakieś a drugiego zamienia w owieczke . Jeśli są dość ogarnięci to nie ma opcji, żeby przegrali
Warlock posiada bardzo kochanego skila o nazwie fear , w połączeniu z klątwami i odrobiną wprawy można pokonać każdego.
Ostatnio edytowany przez Stracharz (2011-01-10 16:10:51)
Worek, zabija wszystko co sie rusza, to co sie nie rusza tez xD i także ma stuna, slowa i feara
Wg mnie kazda klasa ma swoje plusy i minusy grunt zeby ogarniac ;p
Popieram Filostratos. Wszystko zależy od umiejętności gracza, jego doświadczenie w danej postaci no i nie oszukujmy się dobry GS.
Na BG każda klasa, żaś na arenkach to już trzeba zobaczyć jakie są najlepsze kombinacje np Pal Retri & Mage Frost.
Jak chesz być nizniszczalny tak jak ja to tylko paladyn ew. disc priest
Pacyfikator kazdym mozna byc tzw " niezniszczalnym" ogolnie to ja nie polecam hunta , ktory od dawna w pvp radzi sobie slabo ich populacja jest bardzo slaba ale nawet tutaj mozna spotkac tzw koxow ; )
Nawiązując do kilku wcześniejszych przedmówców, w zależności jak dobrze ogarniasz daną klasę, jej wytrzymałość wzrasta. Mianowicie mój znajomy (kiedy jeszcze grał w wowa) potrafił rogue 3.5k gs (PVP)
zajechać drugiego roga 5k+ gs, nawet po wcześniejszym wykryciu. W zasadzie nie rozumiem kwintesencji tego tematu, w czym ma on pomóc? Jeśli newbie w wyborze klasy, to to bez znaczenia i tak zagra tą której nazwa bardziej przypadnie mu do gustu i nie jestem pewien czy wasze subiektywne opinie będą mu w stanie pomóc dokonać wyboru.
Paladyn i tak jest niezniszczalny malo jest klas którego mojego palka zabija na solo. Warek 6.2k gs nie dal rady hehe
Inaczej rzecz ujmując, w wotlku zrobili tą klasę zbyt imbalanced w stosunku do reszty, co nie zmienia faktu że wg mnie jest to klasa strasznie nudna, btw gdyby nie bańka prawie każda klasa gniotła by palka.
Ostatnio edytowany przez Vesper (2011-02-23 12:07:12)
"btw gdyby nie bańka prawie każda klasa gniotła by palka." no chyba nie na solo. Prędzej mogłbyś powiedzieć gdyby nie sacred shield